Bułka tarta bezglutenowa, panierka marki Schär nadaje się do obtaczania kotletów, do zagęszczania wszelkiego rodzaju farszy lub pasztetów. Jest niezbędna również do posypywania foremek do pieczenia ciasta i chleba.
Produkt wysyłamy w ciągu 48 h.
Minimalny termin przydatności do spożycia wynosi 14 dni.
Zamówienie realizujemy w ciągu 48 godzin. Dokładamy wszelkich starań aby Państwa zamówienie wysłać jak najszybciej.
Oferowane produktu posiadają certyfikaty producentów informujące o przyznanym certyfikacie lub w składnikach wyspecyfikowaną mają informację, że nie zawierają glutenu.
Możesz zwrócić produkt w ciągu 14 dni. W przypadku produktów spożywczych opakowanie nie może być otwarte.
Bułka tarta bezglutenowa marki Schär nadaje się do obtaczania kotletów, do zagęszczania wszelkiego rodzaju farszy lub pasztetów. Jest niezbędna również do posypywania foremek do pieczenia ciasta i chleba.
Mąka ryżowa, skrobia kukurydziana, mąka sojowa, tłuszcz palmowy, jaja, syrop glukozowy, substancja zagęszczająca: guma guar; drożdże, sól. Może zawierać łubin. Bez laktozy.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.